BIBUS NEWS | 3/2018

 

 


Elektromotory WEG

 
Kapacitní tlačítka CAPTRON


Hydraulické ventily

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali k návštěvě naší expozice na nadcházejícím jubilejním mezinárodním strojírenském veletrhu, který se bude konat letos již po šedesáté.

Rádi bychom Vás seznámili s novinkami brazilské společnosti WEG, jenž je třetím největším distributorem elektromotorů na světě. Motory WEG nabízí širokou paletu využití. Od jednoúčelových i víceúčelových strojů, přes chladící zařízení, ventilátory, kompresory, obráběcí stroje, strojní linky nebo manipulační techniku. Své místo naleznou v petrochemickém, zpracovatelském a nebo environmentálním průmyslu.

Dalším významným produktem jsou kapacitní tlačítka CAPTRON, které bychom Vám chtěli přiblížit pomocí dvou nových interaktivních panelů. Na těchto panelech můžete vidět, co vše jsou naše tlačítka schopna přežít a být stále funkční.

Rádi bychom Vás také seznámili s rozrůstající se skupinou HDYRAULICKÝCH SYSTÉMŮ, do které se řadí chladiče a výměníky tepla, otočné pohony a kyvné hydromotory, hydraulické ventily, hydrostatické pohony a hydropneumatické akumulátory.

Těšíme se na návštěvu s Vámi  

marketingový specialista   Michal Hlavina 

 

 

H CUBE – nový chladicí systém pro automobilový průmysl od společnosti „ASA Hydraulik“


ASA Hydraulik GmbH přišla s kompaktní, variabilní novinkou pro automobilový průmysl nazvanou H CUBE

Systém sestává ze vzduchového chladiče, nádrže, filtrace, velmi variabilního připojení patentovaným systémem Rail a případně i pojistného a regulačního bloku.

Všechny díly jsou modulární - je možno je libovolně kombinovat. Výhodou jsou minimální zástavbové rozměry a přirozená těsnost vyplývající z promyšlené konstrukce. Celé zařízení je navržené tak, aby odolávalo náročným podmínkám, kterým jsou vystavena nákladní a pracovní vozidla. Má nerezový kryt a lamely odolné znečištění.

Kombinovat lze nádrže 17, 23 a 30 litrů, 4 velikosti chladičů a různé pohony ventilátoru, takže konečný systém je plně přizpůsobený potřebě daného použití.
H-Cube pokrývá chladicí výkon od 5 kW do 25 kW a 10 až 250 l/min při teplotním rozdílu 40 °C.

Své uplatnění najde především u cisternových nákladních aut, domíchávačů, požárních aut, hydraulických pohonů atd.

H CUBE

schéma chladicího systému H CUBE

 

více informací Vám poskytne  

manažer produktu   Libor Štourač 

 

 

Digitální snímač tlaku tlaku CANopen / CAN J1939


 

Dlouhá životnost i při vysokých rychlostech změny tlaku

 

Digitální tlakový snímač s rozhraním CANopen / CAN J1939, SW22

Společnost SUCO Robert Scheuffele GmbH & Co. KG vyvinula vysoce výkonné série (hex 22) vysoce přesných a robustních snímačů tlaku založených na technologii senzorů Silicon-on-Sapphire (SoS).

Tlakové vysílače přesvědčují svou mimořádně vysokou přetlakovou bezpečností (až čtyřnásobnou) a svou dlouhodobou stabilitou a dlouhou životností (10 milionů cyklů) i při extrémních rychlostech změny tlaku. Jsou speciálně vyvinuty pro použití v mobilní hydraulice a technologii zpracování a časté tlakové špičky, které se tam vyskytují.

Úplně svařená měřicí buňka bez elastomerových těsnění a pouzdro z nerezové oceli a titanu zajišťují bezproblémovou kompatibilitu médií. Technologie Silicon-on-Sapphire (SoS) zaručuje nejvyšší přesnost a spolehlivé sledování procesu s velmi malými měřicími a teplotními chybami.

  • Typ 0630: Protokol CANopen podle CiA DS-301, Profil zařízení podle CiA DS-404
  • Typ 0630: Protokol CANopen podle CiA DS-301, Profil zařízení podle CiA DS-404 -Typ 0631: Protokol CAN J1939 podle SAE J1939
  • Robustní konstrukce z nerezové oceli s vysokou spolehlivostí, i ve velmi drsném prostředí
  • Měřící článek komplet z nerezové oceli 1.4542 zajišťuje bezproblémovou kompatibilitu médií
  • Vhodné pro měření v rozmezí od 0 – 1 bar do 0 – 600 bar

 

Katalogový list pro CANopen / CAN J1939
Vysoce přesné tlakové spínače SUCO

 

více informací Vám poskytne  

manažer produktu   Vladimír Duchoň

 

 

 

   

 

 

   
MECHATRONIKAPNEUMATIKAHYDRAULIKAENVIRONMENTÁLNÍ
TECHNOLOGIE
    

Nepřeji si nadále odebírat BIBUS NEWS
Mám problém se zobrazením BIBUS NEWS