Bakterie v potravinách? Máme řešení – filtry CKD!

Kontaminaci obvykle spojovanou se stlačeným vzduchem lze rozlišovat podle formy na nečistoty (pevné částečky), vodu (ve formě vlhkosti) a oleje. Dalším velmi důležitým rizikovým faktorem je přítomnost mikrobiologických organismů jako jsou bakterie, které mohou být přenášeny systémy rozvodu stlačeného vzduchu, nebo šířeny díky podmínkám existujícím v těchto rozvodech.

Nedostatečná kontrola stlačeného vzduchu tak může představovat obrovské potencionální ohrožení, zejména pokud se stlačený vzduch dostává do přímého kontaktu s potravinami např. při ochlazování, vyjímání z forem, míchání, balení a dalších procesech. Stupeň čistoty vzduchu nebo ochranných plynů je tak v potravinářském průmyslu velmi důležitý. 

Nové třístupňové antibakteriální filtry CKD série SFC umožňují díky použité technologii zachycení až 99,999999% bakterií. 

Kontakt

BIBUS s.r.o.

Vídeňská 125, 619 00 Brno, Česká republika
Telefon: 547 125 300
Fax: 547 125 310

Email: bibus@bibus.cz

Web: https://www.bibus.cz/

 

 

Kontakt

Manažer produktu

Zdeněk Kyjovský
Tel. +420-547 125 312
kyjovsky@bibus.cz

Prodejní technik

Libor Gajdušek
Tel. +420-547 125 332
gajdusek@bibus.cz

Přihlášení k odběru

Pro získání informací o nejnovějších trendech a vývoji v oblasti mechatroniky, pneumatiky, hydrauliky a environmentální techniky, můžete snadno odebírat náš newsletter, který vám bude periodicky zasílán na vámi poskytnutou mailovou adresu.

Chcete-li se dozvědět více, stačí jednoduše vyplnit kontaktní formulář a začít přijímat náš newsletter.

Archiv novinek

Na tomto odkazu naleznete archiv všech novinek v minulosti.